Η "Βίβλος" για την αγορά γυναικείων εσωρούχων. (men only)


Διάλεξε το εσώρουχο που της ταιριάζει ακολουθώντας απλά βήματα!



Οι περισσότεροι άνδρες παραδέχονται ότι αισθάνονται άβολα όταν μπαίνουν σε ένα κατάστημα γυναικείων εσωρούχων, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Textilwirtschaft της γερμανικής βιομηχανίας υφασμάτων. Ορισμένοι αισθάνονται κυριολεκτικά χαμένοι τα πρώτα λεπτά όταν μπαίνουν σε κατάστημα γυναικείων εσωρούχων!

Πολύ συχνά οι άνδρες αγοράζουν εσώρουχα τα οποία θα ήθελαν οι ίδιοι να βλέπουν αγνοώντας τα γούστα των γυναικών. Μία γυναίκα μπορεί να προσβληθεί εάν το εσώρουχο που θα της κάνει δώρο ένας άνδρας είναι άκρως τολμηρό ή ακόμα πολύ απλό ή δεν ...ανταποκρίνεται στις πραγματικές της διαστάσεις! Ο παρακάτω οδηγός θα δώσει τα φώτα σε πολλούς σε αυτή την ευχάριστα δύσκολη αγορά!

Βήμα 1ο 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Μια κλεφτή ματιά στο συρτάρι των εσωρούχων στο σπίτι(αν αυτό είναι εφικτό) την προηγουμένη θα έλυνε πολλά προβλήματα! Διαφορετικά, προσπαθήστε να φέρετε στο μυαλό σας τα εσώρουχα που φοράει: χρώματα, στυλ κα..

Βήμα 2ο
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ

Μη διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθεια των υπαλλήλων γιατί το δώρο που θέλετε να κάνετε. Τα μεγέθη στα γυναικεία εσώρουχα είναι ιδιαίτερα αλλά όχι δύσκολα στο να τα κατανοήσετε. Αν μπορείτε να ρωτήσετε προηγουμένως κάποια κοινή φίλη αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερο. Οι φίλες της γνωρίζουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε για τα εσώρουχα της καλής σας!

TIP: Ένας αστείος αλλά αποδεδειγμένα σωστός τρόπος για να βρείτε το μέγεθος του σουτιέν είναι τα φρούτα! Ναι, φανταστείτε το στήθος της σαν ένα φρούτο και ακολουθήστε τον παρακάτω κανόνα. Λεμόνι=Cup A, Πορτοκάλι=Cup B, Grapefruit=Cup C και Πεπόνι= D Cup ή μεγαλύτερο!

Βήμα 3ο
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΧΡΩΜΑ & ΣΤΥΛ


Τα χρώματα και το στυλ των εσωρούχων διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση τους. Δυστυχώς δεν ειναι εφικτό οι γυναίκες να φοράνε καθημερινά δαντελωτά, σέξυ ή αποκαλυπτικά εσώρουχα. Σκεφτείτε την περίσταση που αγοράζετε τα εσώρουχα ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Αν θέλετε να της αγοράσετε κάτι που να φοράει καθημερινά αλλά να είναι κομψή διαλέξτε εσώρουχα σε χρώματα της εποχής βαμβακερά ή από καλής ποιότητας microfiber. Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο διαλέξτε ένα σε από Jackquard δαντέλα σε έντονα χρώματα ή ένα μπούστο! Όταν αγοράζετε εσώρουχα για να εμπλουτίσετε ή να ζωντανέψτε την ερωτική σας ζωή  καλό θα είναι να διαλέξτε πιο τολμηρά εσώρουχα όπως σέξυ σετ, ολόσωμες φόρμες ακόμα και στολές για role playing!

TIP:  Τα μαύρα εσώρουχα είναι μία ασφαλή λύση εάν είναι η πρώτη φορά που της κάνετε αντίστοιχο δώρο. Θεωρούνται σχεδόν από όλες τις γυναίκες τόσο ρομαντικά όσο και σέξυ!

TIP2: Όταν αγοράζετε σέξυ εσώρουχα να είστε προσεκτικοί! Ορισμένα μπορεί να θεωρηθούν προσβλητικά αλλά και το ανάποδο, να τα θεωρήσετε εσείς προσβλητικά και στην πραγματικότητα η σύντροφος σας να σας εκπλήξει! Προτού κάνετε μία τέτοια αγορά καλό θα είναι να βολιδοσκοπήσετε αντιδράσεις.

Βήμα 4ο
ΚΟΣΤΟΣ

Καλό θα είναι όταν αγοράζετε εσώρουχα να μην διαλέξετε κάτι φθηνό. Αγοράστε το καλύτερο που μπορείτε να πληρώσετε. Επιλέξτε συνήθως κάτι επώνυμο σε καλή τιμή.

Βήμα 5ο
ΣΕΤ

Όταν αγοράζετε εσώρουχα για δώρο πρέπει απαραιτήτως να είναι σετ! Μην αγοράσετε μόνο σουτιέν ή μόνο το εσώρουχο.


Βήμα 6ο
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ

Μπορείτε να ταιριάξετε πολλά περισσότερα όταν αγοράζετε εσώρουχα από ένα απλό σετ! Βάλτε τη φαντασία σας σε λειτουργία και συνδυάστε! Ταιριάξετε αξεσουάρ: από μία ζώνη για ζαρτιέρες μέχρι γούνινες χειροπέδες! Συνδυάστε αντί για ένα σουτιέν ένα όμορφο μπούστο, ένα κορμάκι ή ακόμα και ένα tank top!

Βήμα 7ο
Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

Τώρα ήρθε η σειρά σου εφόσον έχεις δώσει το δώρο που τόσο προσεκτικά αγόρασες να το θαυμάσεις επάνω της! Πες της πόσο όμορφη και σέξυ δείχνει με τα εσώρουχα που εσύ της διάλεξες! Αυτό πιάνει πάντα...


Καλή επιτυχία!!!

This entry was posted on Monday, August 20, 2012 and is filed under ,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Η "Βίβλος" για την αγορά γυναικείων εσωρούχων. (men only)”