The Dark Velvet...το homewear αλλάζει επίπεδο!

Καθημερινά ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετη και κομψή όλες τις ώρες της ημέρας



Τα "ρούχα για το σπίτι" αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας εμφάνισής τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ρούχα απλά, άνετα που να μπορούν να φορεθούν μέσα στο σπίτι χωρίς όμως να δεσμεύουν την εμφάνιση αυτή. 

Το βελούδο, είναι για πολλά χρόνια η πρώτη επιλογή σε αυτή την κατηγορία ρούχων. Ωστόσο, η εξέλιξη και οι τάσεις της μόδας έχουν διαφοροποιήσει τόσο τα σχέδια σε αυτή την κατηγορία όσο και την χρήση νέων υφασμάτων, διακοσμημένα με τρουκς, καρφιά, στρας ακόμα και τυπώματα. 

Πλέον, τα "ρούχα για το σπίτι" γνωστά περισσότερο σαν homewear, αποτελούν μία κατηγορία ρούχων με πολλές επιλογές τόσο στο ύφος όσο και στην ποιότητα αλλά και την τιμή. 

Φέτος οι κορυφαίες επιλογές για homewear, έρχονται από τρία leading brand σε στα γυναικεία εσώρουχα και homewear. 

Πρόκειται για τα Nadia Lingerie που μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συλλογή στα καταστήματα Le Fonte Group Stores, τα Venus Victoria και για ένα πολύ γνωστό brand που όμως μέχρι φέτος δεν μας είχε απασχολήσει στο κομμάτι του homewear. Με μακρόχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό και παραγωγή μαγιό, η εταιρεία Blue Point κάνει για πρώτη χρονιά την παρουσία της στο χώρο του γυναικείου ρούχου, με μία αναπάντεχα όμορφη συλλογή από βελουτέ φόρμες σε έντονα χρώματα, διακοσμημένες με στρας και τυπώματα.

Παρακάτω θα δείτε ορισμένα από τα καλύτερα σχέδια των εταιριών που αναφέρουμε.






Δείτε περισσότερα σχέδια στο www.lefonte.gr



This entry was posted on Friday, October 19, 2012 and is filed under ,,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply