Body Action Winter Look 2012-13

Η αθλητική ένδυση είναι αναμφίβολα το πιο ισχυρό trend των τελευταίων ετών! Το χρώμα είναι η νέα επανάσταση στη μόδα. Η Body Action ανανεώνει την χρωματική της παλέτα με μία σειρά από εντυπωσιακά ζωηρά χρώματα με αποτέλεσμα μίας μοναδικής αντίθεσης στο χειμερινό τοπίο.




Στη συλλογή Fashion Fitness που βλέπετε, τα χρώματα που προέρχονται από ειδικές χημικές επεξεργασίες συνδιάζονται άψογα με υφάσματα με τεχνιτές παλαιώσεις με αποτέλεσμα ρούχα με μοναδικό αυθεντικό ύφος!


  
Η BDA SPORTS έχει καθαρά αθλητική βάση με κύρια χαρακτηριστικά την άνεση κατά την ώρα της προπόνησης. Για αυτό δίνεται μεγάλη βάρος στην εφαρμογή και την λειτουργικότητα των ρούχων.







 Η σειρά BDA College αν και ανήκει ουσιαστικά στη σειρά BDA Sports, αποτελεί τον πυρήνα της φετινής συλλογής και παρουσιάζει μία σειρά αθλητικών outdoor ρούχων εμπνευσμένα από το κολεγιακό ύφος. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από υφάσματα με ειδικές επεξεργασίες πλυσίματος έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση του παλαιού και χρησιμοποιημένου.









Δείτε όλη τη συλλογή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.lefonte.gr.

This entry was posted on Monday, October 15, 2012 and is filed under ,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply