Summer of '69...

Ρομαντικό, νοσταλγικό και κατά πάσα πιθανότητα σέξι! Κάπως έτσι φαντάζομαι το περίφημο καλοκαίρι του '69! Με έναν παθιασμένο καλοκαιρινό έρωτα, γεμάτο από χρώμα ένταση και....φαντασία! Μία δεκαετία που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ομώνυμο τραγούδι του Bryan Adams, με έντονα στοιχεία της εποχής. Άρωμα επανάστασης, ελευθερία σε βαθμό που μάλλον έχει χαθεί, έρωτες, περιπέτεια και πειραματισμοί!

Με αυτό το ταξιδιάρικο τραγούδι θυμάται ο Bryan τα νεανικά του χρόνια, του συμμαθητές του που έχουν ήδη παντρευτεί και το άρωμα εκείνης εποχής. Με αυτή την έκφραση "Summer of 69" θα προσπαθήσουμε και εμείς να κλέψουμε λίγη από την ξεγνοιασιά και τα χρώματα της. Εμείς θα εστιάσουμε περισσότερο στο κομμάτι του ρομαντικού αλλά σέξι με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει.



 
 

Όμορφες και χρωματιστές δαντέλες συνθέτουν μία συλλογή με έντονα bohemian στοιχεία. Σέξι μποξεράκια με χαρακτήρα που έχουν μια αίσθηση αθωότητας! Αυτός είναι ο συνδυασμός που τα κάνει απόλυτα σέξι! 
 
Χωρίς υπερβολές σε υφάσματα, με περισσότερο βάρος στα χρώματα και στους συνδυασμούς διαφορετικών στυλ και αποχρώσεων, η σειρά Summer of 69 μπορεί να φορεθεί είτε ως ένα καθημερινό εσώρουχο είτε για να εντυπωσιάσετε με την εμφάνιση σας!





Τολμήστε σε κάτι διαφορετικό και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Όλα τα εσώρουχα της σειράς είναι κατασκευασμένα από δαντέλα ή από βαμβακερό ύφασμα. Οι ραφές είναι προσεκτικά φινιρισμένες για να μην διαγράφουν κάτω από τα ρούχα.

Δώστε χρώμα και φωτίστε τη ζωή σας με την καινούργια καθημερινή σειρά δαντελωτών εσωρούχων! Κάτι τόσο απλό μπορεί να σας φτιάξει την μέρα, ακόμα καλύτερα και τη νύχτα σας!



Πως σας φαίνεται η ιδέα? Εσείς θα τολμήσετε να βάλετε λίγο παραπάνω χρώμα στη ζωή σας? Η δική μας πρόταση είναι ναι, αν είναι δυνατόν με μεγάλα γράμματα! Ότι μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση είναι ευπρόσδεκτο.

Δείτε τη συλλογή Summer of '69 εδώ.


This entry was posted on Tuesday, August 21, 2012 and is filed under ,,,,,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply