Bazaar σουτιέν στην Αθήνα! 1+1 δώρο σε όλα τα σουτιέν!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας προσκαλούμε στο πιο απίθανο Bazaar εσωρούχων! Ήδη μετράμε δύο χρόνια από το πρώτο Bazaar 1+1 Δώρο Σουτιέν και η επιτυχία είναι σίγουρη και αυτή τη χρονιά!

Έλάτε στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας μας στην Αθήνα και αγοράστε οποιοδήποτε σουτιέν εσείς επιθυμείτε σε οποιαδήποτε τιμή, από όλες τις συλλογές και πάρτε δώρο ακόμα ένα ίσης ή μιρκότερης αξίας! Ποια είναι η διαφορά; Ότι εσείς επιλέγετε το δώρο σας! Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα σουτιέν. Διαλέξτε ανάμεσα σε συλλογές από τα πιο γνωστά brand στα εσώρουχα όπως Venus Victoria, Luna, Med, Calvin Klein, Lovey, Club Neuf κ.α.. Κάντε γρήγορα όμως γιατί τα περισσότερα μεγέθη αλλά και τα σχέδια τελειώνουν! Έχουμε βέβαια αρκετά σχέδια να διαθέσουμε και θα υπάρχει ανανέωση κατά τη διάρκεια του Bazaar, αλλά καλό είναι να τα προλάβετε όσο είναι νωρίς. Πάρτε τις φίλες σας και ελάτε σε ένα ανεπανάληπτο Bra Bazaar και κάντε έξυπνα, ευχάριστα και οικονομικά τις αγορές σας σε εσώρουχα! Μην το χάσετε, η προσφορά ξεκινάει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και θα κρατήσει για λίγες ημέρες. Πόσες;....αυτό είναι πάντα έκπληξη! Που; Το κεντρικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Καλλάρη, ακριβώς έξω από το σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια. Σας περιμένουμε...

This entry was posted on Saturday, October 20, 2012 and is filed under ,,,,,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply