Ο ρολος της Triumph στην ιστορια των shapewear

Το 1886, Triumph ξεκίνησε ένα μικρό εργοστάσιο κατασκευής κορσέδων. Σήμερα, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των εσωρούχων. Η γυναικεία φιγούρα μέσα στη διάρκεια των χρόνων άλλαζε. Η Triumph ακολουθούσε αυτή την αλλαγή και εξελίχθηκε μαζί της, ακολουθώντας πάντα το εξής: τέλεια ισορροπία μεταξύ της άνεσης και των λεπτομερειών που κλέβουν τις εντυπώσεις.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΡΟΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ....

 

1886-1910

Ο κορσές της Triumph ήταν το πρώτο εσώρουχο με ιδιότητες να διαμορφώνει τη φιγούρα. Τα εσώρουχα από τότε έχουν διανύσει μακρύ δρόμο, όπως και η Triumph.





1920's

Ένα σουτιέν γεννιέται: το ενιαίο (ολόσωμο) χωρίστηκε σε 2 κομμάτια (τοπ και σλιπ), τα οποία ήταν πιο άνετα στην εφαρμογή αλλά και στο πλύσιμο, ανοίγοντας το δρόμο για το πρώτο σουτιέν.





1930's

Η σειρά γκολφ ήταν η πρώτη σειρά εσωρούχων, που ενσωμάτωσε το ελαστικό υλικό, που έδινε ελευθερία κινήσεων και καλύτερα αποτελέσματα στη διαμόρφωση της σιλουέτας.













1940/50's

Τιράντες σουτιέν από ελαστικό έκαναν την εμφάνισή τους και παρείχαν στις γυναίκες καλύτερη στήριξη χωρίς πίεση και τσιμπήματα.













1960's

Doreen – Το best-seller σουτιέν της Triumph όλων των εποχών – συνδυάζει το ελαστικό με το σχήμα κώνου στα cups, προσδίδοντας όμορφο décolleté και μεγάλη άνεση ταυτόχρονα.











1970's

Η σειρά Happy Body έδινε έμφαση στη φυσική εικόνα της γυναίκας, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά υφάσματα, ενισχυμένα με Lycra ® και nylon.










1980's

Οι ενεργητικές γυναίκες επιθυμούσαν πιο λειτουργικά αλλά και σαγηνευτικά κομμάτια. Η Triumph έδωσε την απάντησή της με τα κολακευτικά μαγιό και τα υψηλής τεχνολογίας αθλητικά σουτιέν.












1990's

Καμπύλες στα γυναικεία σώματα… η μεγάλη επιτυχία της Triumph ήρθε με τα push-up σουτιέν, που ανέβαζαν τα décolleté στα ύψη.






 
 


2000's

Η σειρά Newstalgia, συνδυάζει retro κοψίματα και καινοτομίες στις καμπύλες, όπως μόνο η Triumph ξέρει.





2010's

Η σειρά Shape Sensation λανσαρίστηκε τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας.










Δείτε τη σειρά Shape Sensation και τα υπόλοιπα σχέδια της Triumph εδώ
Πηγή: Triumph International (GR)

This entry was posted on Thursday, October 18, 2012 and is filed under ,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply