Mordillo Funwear . . . Be a Retro Guy !

Σου αρέσει να είσαι πρωτοπόρος; Βαρίεσαι τα ίδια και τα ίδια αλλά δεν είσαι και τύπος της υπερβολής. Θεωρείς ότι το ανδρικό εσώρουχο είναι πρόκληση; Φόβάσαι ότι φορόντας εσώρουχα με χρώμα ή funny prints θα αμαυρώσεις το ανδρισμό σου; Δες τη συλλογή με funny prints σχεδιασμένα από τον  Ισπανό/Αργεντίνο Guillermo Mordillo και θα αλλάξεις σίγουρα γνώμη.

Ποιος είναι ο Guillermo Mordillo?
Ισπανός, γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1932, ήδη δηλαδή 80, αλλά ευτυχώς για την ανθρωπότητα, ακόμα εν ζωή. Δεν νομίζω πως χρειάζονται πολλά - πολλά λόγια για αυτόν, γιατί ότι έχεις να πεις γι' αυτόν, το λέει μόνος του μέσα από τα σκίτσα του.
Είναι απλά κορυφαίος; Απλά ο καλύτερος; Σίγουρα μοναδικός....
Δημιουργώντας ένα βουβό, πολύχρωμο κόσμο στις εικόνες του, λέει όσα θα ήθελα να ακούσεις ή όσα φαντάζεσαι. Τα υπέροχα, εκφραστικά, σιωπηλά ανθρωπάκια, αναλαμβάνουν να σας ταξιδέψουν σε έναν μοναδικό κόσμο χιούμορ και έξυπνων μυνημάτων. Η σειρά ανδρικών εσωρούχων Mordillo που έχει αναλάβει να κατασκευάσει η ελληνική εταιρεία Retro για την ελληνική αγορά είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξει!
 
Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, 95% βαμβάκι και 5% Lycra, η σειρά Funwear Mordillo είναι τόσο μία εφάνταστη όσο και ποιοτική επιλογή. Δοκιμάστε στα και ανοίξτε το παράθυρο των funwear στο συρτάρι με τα εσώρουχα σας. 
 
Ο Guillermo Mordillo

Σας αρεσουν τα σχέδια Mordillo; Δείτε περισσότερα σχέδια στο www.lefonte.gr!

This entry was posted on Tuesday, November 20, 2012 and is filed under ,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply